Hetimet për McGonigal, Berisha i sheh të dhënat e procesit si fundosje për Ramën

Publikuar më: 16/3/2023, ora 16:16

Hetimet për McGonigal, Berisha i sheh të dhënat e procesit si fundosje për Ramën

Publikuar më: 16/3/2023, ora 16:16

Çështja McGonigal dhe hetimet për të në SHBA u risollën sërish në kujtesë nga Sali Berisha. Sipas tij, nga procesi po dalin të dhëna që do të sjellin fundosjen e kreut të mazhorancës.

Hetimet për McGonigal, Berisha i sheh të dhënat e procesit si fundosje për Ramën

Publikuar më: 16/3/2023, ora 16:16

Çështja McGonigal dhe hetimet për të në SHBA u risollën sërish në kujtesë nga Sali Berisha. Sipas tij, nga procesi po dalin të dhëna që do të sjellin fundosjen e kreut të mazhorancës.