Hetimet për tërmetin, Prokuroria: Betoni dhe hekuri jashtë çdo standardi

Prokuroria e Durrësit ka konstatuar shkelje flagrante të rregullave të sigurisë teknike në godinat e shembura nga tërmeti i 26 nëntorit në Durrës.