Hetimet për vrasjen e Jurgen Kurtit, familjarët e Agim Arapajt mohojnë përfshirjen – A2

Hetimet për vrasjen e Jurgen Kurtit, familjarët e Agim Arapajt mohojnë përfshirjen

Deri më tani Policia ka shoqëruar disa persona familjare të Kurtit, të cilët kanë thënë se “Jurgi”, siç e njihnin miqtë nuk ka pasur konflikte me persona të tjerë. Në polici u shoqëruan edhe familjarë të Agim Arapajt, i cili mbeti i vrarë si pasojë e dhunës së ushtruar ndaj tij, ngjarje e ndodhur në vitin 2017 në Durrës, ku i përfshirë ishte dhe 26-vjeçari. Edhe ata kanë mohuar lidhjen me vrasjen ndonëse në atë kohë deklaronin se do merrnin hak për vrasjen e të afërmit të tyre.