Hetimet, Tahiri: Po kalohet çdo limit – A2

Hetimet, Tahiri: Po kalohet çdo limit

Shtyhet sërish seanca për ish-ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri, edhe pse vetë ai kishte kërkuar që kjo të mos ndodhte. Tahiri tha para kamerave se po kalohet çdo limit me zgjatjen 5 herë të hetimeve.

“Nuk më ka humbur durimi, pres pa komentuar asnjë veprim të Prokurorisë dhe do vazhdoj të pres deri në fund, pavarësisht se gjithçka po ndodh e ka kapërcyer çdo limit të kohës kur hetimet mund të kryhen. Pavarësisht se hetimet janë zgjatur pesë herë, kjo është hera e parë që unë kërkoj që kjo të mos ndodhë më”, tha Tahiri.

Shkarkoni aplikacionin e A2