Hetimi i CNN: Protestuesit e arrestuar në Iran përdhunohen nga policia

Publikuar më: 22/11/2022, ora 15:25

Hetimi i CNN: Protestuesit e arrestuar në Iran përdhunohen nga policia

Publikuar më: 22/11/2022, ora 15:25

Përtej këtyre maleve është Irani. Një regjim që ka arratiur të izolojë shumë prej qytetarëve të vet nga bota e jashtme. Por, histori shqetësuese që detajojnë hakmarrjen brutale të autoriteteve dhe dhunën seksuale kundër protestueseve anti-regjimit kanë filluar të dalin në dritë.

Hetimi i CNN: Protestuesit e arrestuar në Iran përdhunohen nga policia

Publikuar më: 22/11/2022, ora 15:25

Përtej këtyre maleve është Irani. Një regjim që ka arratiur të izolojë shumë prej qytetarëve të vet nga bota e jashtme. Por, histori shqetësuese që detajojnë hakmarrjen brutale të autoriteteve dhe dhunën seksuale kundër protestueseve anti-regjimit kanë filluar të dalin në dritë.