Hetimi i korrupsionit financiar, tryezë diskutimi mes SPAK dhe KLP

Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme, Arben Kraja shfrytëzoi tryezën për korrupsionin, për t’i ripërsëritur kreut të Këshillit të Lartë të Prokurorisë kërkesën plotësimin e SPAK edhe me dy anëtarë.