Hetimi i zgjedhjeve, Alibeaj: Kallëzim për Veliajn e Lelin, refuzuan të japin informacion

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:59

Hetimi i zgjedhjeve, Alibeaj: Kallëzim për Veliajn e Lelin, refuzuan të japin informacion

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:59

Bashkia Tiranë dhe Bashkia Vlorë kanë refuzuar të japin informacione në Komisionin Hetimor për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Kryetari i Komisionit, Enkelejd Alibeaj deklaroi se për dy zyrtarët e pushtetit vendor do të depozitojë një kallëzim penal për shpërdorim detyre.

Hetimi i zgjedhjeve, Alibeaj: Kallëzim për Veliajn e Lelin, refuzuan të japin informacion

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:59

Bashkia Tiranë dhe Bashkia Vlorë kanë refuzuar të japin informacione në Komisionin Hetimor për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit. Kryetari i Komisionit, Enkelejd Alibeaj deklaroi se për dy zyrtarët e pushtetit vendor do të depozitojë një kallëzim penal për shpërdorim detyre.