Hetimi në SHBA, jehona në Shqipëri, përplasjet politike mes palëve dhe emrat konkretë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 20:21

Hetimi në SHBA, jehona në Shqipëri, përplasjet politike mes palëve dhe emrat konkretë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 20:21

Hetimi i kreut të FBI në SHBA ka ndezur politikën në Shqipëri. Ish-kreu i FBI-së amerikane ka dy çështje të hapura në SHBA; njërën për lobim ndaj një oligarku rus që është i sanksionuar nga Amerika dhe tjetra në Gjykatën e Uashingtonit për një lobim të ngjashëm, por që nxjerr emrin e Shqipërisë në skenë. Për këtë ka folur në studion e Ditarit në A2 CNN analisti dhe pedagogu Erlis Çela.

Hetimi në SHBA, jehona në Shqipëri, përplasjet politike mes palëve dhe emrat konkretë

Publikuar më: 25/1/2023, ora 20:21

Hetimi i kreut të FBI në SHBA ka ndezur politikën në Shqipëri. Ish-kreu i FBI-së amerikane ka dy çështje të hapura në SHBA; njërën për lobim ndaj një oligarku rus që është i sanksionuar nga Amerika dhe tjetra në Gjykatën e Uashingtonit për një lobim të ngjashëm, por që nxjerr emrin e Shqipërisë në skenë. Për këtë ka folur në studion e Ditarit në A2 CNN analisti dhe pedagogu Erlis Çela.