Hetimi parlamentar i zgjedhjeve, dhjetëra institucione nuk kthejnë përgjigje. PD kërcënon me padi penale

Publikuar më: 17/11/2021, ora 16:32

Hetimi parlamentar i zgjedhjeve, dhjetëra institucione nuk kthejnë përgjigje. PD kërcënon me padi penale

Publikuar më: 17/11/2021, ora 16:32

41 institucione publike nuk i kanë kthyer përgjigje kërkesave të komisionit hetimor për zgjedhjet e 25 Prillit. Kjo bëri që mbledhja e radhës të shoqërohej me debate ndërmjet maxhorancës dhe opozitës, ndërsa kryetari i komisionit, Enkelejd Alibeaj, kërcënoi me padi penale këto institucione që kanë injoruar shkresat e Kuvendit brenda afateve të përcaktuara.

Hetimi parlamentar i zgjedhjeve, dhjetëra institucione nuk kthejnë përgjigje. PD kërcënon me padi penale

Publikuar më: 17/11/2021, ora 16:32

41 institucione publike nuk i kanë kthyer përgjigje kërkesave të komisionit hetimor për zgjedhjet e 25 Prillit. Kjo bëri që mbledhja e radhës të shoqërohej me debate ndërmjet maxhorancës dhe opozitës, ndërsa kryetari i komisionit, Enkelejd Alibeaj, kërcënoi me padi penale këto institucione që kanë injoruar shkresat e Kuvendit brenda afateve të përcaktuara.