Hetimi për Bylis-Tirana, Halili nuk paraqitet në FSHF

Mesditën e sotme, një pjesë e rëndësishme e vlerësimit të integritetit të takimit të luajtur më 2 korrik mes Bylisit e Tiranës do të bëhet pas dëshmisë së presidentëve të dy klubeve dhe disa lojtarëve të të dyja ekipeve.