Hetimi për Bylis-Tirana, presidentët e dy klubeve, dëshmi në komisionin e etikës

Hetimi për ndeshjen Bylis-Tirana ka nisur zyrtarisht. Mesditën e kësaj të enjte, një pjesë e rëndësishme e vlerësimit të integritetit të takimit të luajtur më 2 korrik, do të bëhet pas dëshmisë së presidentëve të dy klubeve.

Numri një i Tiranës, Refik Halili dhe ai i Bylisit, Besnik Kapllanaj do të paraqiten përpara Komisionit të Etikës, për të dhënë versionin e tyre të ngjarjes.