Hetimi për “korrupsion”, abuzimet tek gjiri i Lalëzit, SPAK pret fletë arresti për “Rrumin” e Shijakut

Publikuar më: 23/11/2022, ora 11:52

Hetimi për “korrupsion”, abuzimet tek gjiri i Lalëzit, SPAK pret fletë arresti për “Rrumin” e Shijakut

Publikuar më: 23/11/2022, ora 11:52

SPAK lëshoi urdhër-arrest për Aleksandër Lahon, i njohur ndryshe si ‘Rrumi’ i Shijakut, si dhe për ish-avokatin e shtetit Irgen Kërçuku, për të cilin është kërkuar arrest shtëpie. Sipas SPAK, zyrtari i shteti ka marrë ryshfet nga Aleksandër Laho.

Hetimi për “korrupsion”, abuzimet tek gjiri i Lalëzit, SPAK pret fletë arresti për “Rrumin” e Shijakut

Publikuar më: 23/11/2022, ora 11:52

SPAK lëshoi urdhër-arrest për Aleksandër Lahon, i njohur ndryshe si ‘Rrumi’ i Shijakut, si dhe për ish-avokatin e shtetit Irgen Kërçuku, për të cilin është kërkuar arrest shtëpie. Sipas SPAK, zyrtari i shteti ka marrë ryshfet nga Aleksandër Laho.