Hetimi për protestën e 8 janarit, Basha jep shpjegime në prokurori: Kriminelët ishin jashtë selisë

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 19:48

Hetimi për protestën e 8 janarit, Basha jep shpjegime në prokurori: Kriminelët ishin jashtë selisë

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 19:48

Lulzim Basha u paraqit këtë të premte në Prokurorinë e Tiranës, ku u pyet për hetimin e nisur pas protestës së 8 janarit. Basha kërkoi zbardhjen e ngjarjes dhe theksoi se ditën e protestës, kriminelët dhe mercenarët ndodheshin jashtë godinës së PD. Para prokurorëve dha shpjegime edhe sekretari i përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi.

Hetimi për protestën e 8 janarit, Basha jep shpjegime në prokurori: Kriminelët ishin jashtë selisë

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 19:48

Lulzim Basha u paraqit këtë të premte në Prokurorinë e Tiranës, ku u pyet për hetimin e nisur pas protestës së 8 janarit. Basha kërkoi zbardhjen e ngjarjes dhe theksoi se ditën e protestës, kriminelët dhe mercenarët ndodheshin jashtë godinës së PD. Para prokurorëve dha shpjegime edhe sekretari i përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi.