Hetimi për tonelatat e drogës. Zyrtarët “garantë” të trafikut, si mbërriti SPAK te “Shpirti”

Publikuar më: 2/7/2021, ora 17:19

Hetimi për tonelatat e drogës. Zyrtarët “garantë” të trafikut, si mbërriti SPAK te “Shpirti”

Publikuar më: 2/7/2021, ora 17:19

Operacioni “Shpirti” ka ardhur si rrjedhojë e dy hetimeve të mëhershme të trafikut të drogës mes Shqipërisë dhe Italisë. Sipas SPAK, në hetimet e bëra në kuadër të operacioneve “Shefi” dhe “Kulmi”, në mars 2018 dhe qershor 2020, ku janë arrestuar shqiptarë e italianë, hetuesit kanë rindërtuar një tablo të një organizate kriminale ku ishin përfshirë edhe zyrtarët e lartë të policisë.

Hetimi për tonelatat e drogës. Zyrtarët “garantë” të trafikut, si mbërriti SPAK te “Shpirti”

Publikuar më: 2/7/2021, ora 17:19

Operacioni “Shpirti” ka ardhur si rrjedhojë e dy hetimeve të mëhershme të trafikut të drogës mes Shqipërisë dhe Italisë. Sipas SPAK, në hetimet e bëra në kuadër të operacioneve “Shefi” dhe “Kulmi”, në mars 2018 dhe qershor 2020, ku janë arrestuar shqiptarë e italianë, hetuesit kanë rindërtuar një tablo të një organizate kriminale ku ishin përfshirë edhe zyrtarët e lartë të policisë.