Hidhen kapsolla dhe gurë në oborrin e Parlamentit – A2

Hidhen kapsolla dhe gurë në oborrin e Parlamentit

Edhe pse nuk ishte paralajmëruar asnjë protestë e opozitës si kundërpërgjigje për seancën parlamentare, disa persona kanë hedhur gurë dhe kapsolla në oborrin e godinës së Kuvendit, që nga selia e Partisë Demokratike që është ngjitur.