Hiqen barrierat Poloni-Ukrainë, kontroll i përbashkët doganor për lëvizjen e mallrave e qytetarëve

Publikuar më: 23/5/2022, ora 12:13

Hiqen barrierat Poloni-Ukrainë, kontroll i përbashkët doganor për lëvizjen e mallrave e qytetarëve

Publikuar më: 23/5/2022, ora 12:13

Polonia dhe Ukraina u dakordësuan për një zyrë të vetme kontrolli doganor në mënyrë që të lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave. Presidenti polak Andrej Duda vizitoi të dielën Kievin dhe u bë i parë udhëheqës I huaj që mbajti fjalim në parlament që prej nisjes se luftës.

Hiqen barrierat Poloni-Ukrainë, kontroll i përbashkët doganor për lëvizjen e mallrave e qytetarëve

Publikuar më: 23/5/2022, ora 12:13

Polonia dhe Ukraina u dakordësuan për një zyrë të vetme kontrolli doganor në mënyrë që të lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave. Presidenti polak Andrej Duda vizitoi të dielën Kievin dhe u bë i parë udhëheqës I huaj që mbajti fjalim në parlament që prej nisjes se luftës.