Hiqen barrikadat në veri, rihapen pikat e Jarinjës dhe Bërnjakut. Qeveria shtyn reciprocitetin

Publikuar më: 2/8/2022, ora 13:32

Hiqen barrikadat në veri, rihapen pikat e Jarinjës dhe Bërnjakut. Qeveria shtyn reciprocitetin

Publikuar më: 2/8/2022, ora 13:32

Raporton nga Kosova gazetari i A2 CNN Julian Kasapi