Hiqen barrikadat në veri, rihapen pikat e Jarinjës dhe Bërnjakut. Qeveria shtyn reciprocitetin

Publikuar më: 2/8/2022, ora 10:43

Hiqen barrikadat në veri, rihapen pikat e Jarinjës dhe Bërnjakut. Qeveria shtyn reciprocitetin

Publikuar më: 2/8/2022, ora 10:43

Pikat kufitare që lidhin Kosovën me Serbinë, Jarinjë dhe Bërnjak, rihapen pasi serbët lokalë hoqën të gjitha barrikadat në veriun e vendit. Ministri i Brendshëm Xhelal Svelça tha se lëvizja ishte rikthyer në të dyja vendkalimet, ndërsa konfirmoi shtyrjen me 1 muaj të vendimeve për reciprocitetit.

Hiqen barrikadat në veri, rihapen pikat e Jarinjës dhe Bërnjakut. Qeveria shtyn reciprocitetin

Publikuar më: 2/8/2022, ora 10:43

Pikat kufitare që lidhin Kosovën me Serbinë, Jarinjë dhe Bërnjak, rihapen pasi serbët lokalë hoqën të gjitha barrikadat në veriun e vendit. Ministri i Brendshëm Xhelal Svelça tha se lëvizja ishte rikthyer në të dyja vendkalimet, ndërsa konfirmoi shtyrjen me 1 muaj të vendimeve për reciprocitetit.