Hiqen kontrollet në kufi, Rama kërkon leje qëndrimi pa kufizime kohore

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:56

Hiqen kontrollet në kufi, Rama kërkon leje qëndrimi pa kufizime kohore

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:56

Shqipëria dhe Kosova do të heqin kontrollet në kufi, të cilat do të zëvendësohen me kamera në pikat e kalimit. Lajmi u bë publik në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive në Elbasan, ku pjesë e marrëveshjeve të firmosura ishte edhe ajo për lejet e qëndrimit. Hiqen kontrollet në kufi Rama kërkon leje qëndrimi pa kufizime kohore.

Hiqen kontrollet në kufi, Rama kërkon leje qëndrimi pa kufizime kohore

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:56

Shqipëria dhe Kosova do të heqin kontrollet në kufi, të cilat do të zëvendësohen me kamera në pikat e kalimit. Lajmi u bë publik në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive në Elbasan, ku pjesë e marrëveshjeve të firmosura ishte edhe ajo për lejet e qëndrimit. Hiqen kontrollet në kufi Rama kërkon leje qëndrimi pa kufizime kohore.