Hiqen qeset, qytetarët me trasta, tregtarët reduktojnë shitjen me plastikë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:12

Hiqen qeset, qytetarët me trasta, tregtarët reduktojnë shitjen me plastikë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:12

Nga kjo e mërkurë nga tregu do të hiqen qeset plastike një përdorimshe. Për të siguruar një ambient të pastër dhe të pa rriskuar nga plastika, qeveria vendosi të bllokojë përfundimisht përdorimin e tyre nga qytetarët dhe tregtarët. Në treg do të mbeten qeset plastike që përmbushin disa kritere riciklimi.

Hiqen qeset, qytetarët me trasta, tregtarët reduktojnë shitjen me plastikë

Publikuar më: 1/6/2022, ora 15:12

Nga kjo e mërkurë nga tregu do të hiqen qeset plastike një përdorimshe. Për të siguruar një ambient të pastër dhe të pa rriskuar nga plastika, qeveria vendosi të bllokojë përfundimisht përdorimin e tyre nga qytetarët dhe tregtarët. Në treg do të mbeten qeset plastike që përmbushin disa kritere riciklimi.