Histori 2500-vjeçare që vijnë si rrëfime përmes podcast

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:10

Histori 2500-vjeçare që vijnë si rrëfime përmes podcast

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:10

Storie Nostrum është projekti që na prezanton histori 2500-vjeçare përmes një serie podcast-esh. Në pak minuta ju mund të dëgjoni jetën e zakonshme të banorëve në Apoloni apo Butrint. Gazmend Kapllani, shkrimtar dhe njëkohësisht edhe drejtor i Studimeve Shqiptare në Universitetin DePaul në Çikago, ndan në këtë prezantim përvojën e tij në këtë projekt me Institutin e Arkeologjisë në Akademinë e Studimeve Albanologjike.

Histori 2500-vjeçare që vijnë si rrëfime përmes podcast

Publikuar më: 4/7/2022, ora 16:10

Storie Nostrum është projekti që na prezanton histori 2500-vjeçare përmes një serie podcast-esh. Në pak minuta ju mund të dëgjoni jetën e zakonshme të banorëve në Apoloni apo Butrint. Gazmend Kapllani, shkrimtar dhe njëkohësisht edhe drejtor i Studimeve Shqiptare në Universitetin DePaul në Çikago, ndan në këtë prezantim përvojën e tij në këtë projekt me Institutin e Arkeologjisë në Akademinë e Studimeve Albanologjike.