Historia e pandemive në 100 vjet

Publikuar më: 1/1/2022, ora 18:19

Historia e pandemive në 100 vjet

Publikuar më: 1/1/2022, ora 18:19

Koronavirusi, i shpallur zyrtarisht pandemi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në mars të 2020-s, është e fundit në linjën e gjatë të pandemive globale që nga shpërthimi i gripit, që mori emrin “Gripi spanjoll”, në vitin 1918, e që vrau më shumë se 50 milionë veta qark botës, sipas Qendrës Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.

Historia e pandemive në 100 vjet

Publikuar më: 1/1/2022, ora 18:19

Koronavirusi, i shpallur zyrtarisht pandemi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në mars të 2020-s, është e fundit në linjën e gjatë të pandemive globale që nga shpërthimi i gripit, që mori emrin “Gripi spanjoll”, në vitin 1918, e që vrau më shumë se 50 milionë veta qark botës, sipas Qendrës Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.