Historia shekullore e marrëdhënieve shqiptaro-amerikane

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:30

Historia shekullore e marrëdhënieve shqiptaro-amerikane

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:30

100 vite nga vendosja e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe SHBA, studiuesit e historianët përpiqen të kthejnë sytë në ngjarjet kryesore diplomatike që shenjuan dy vendet tona.

Historia shekullore e marrëdhënieve shqiptaro-amerikane

Publikuar më: 22/9/2022, ora 18:30

100 vite nga vendosja e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe SHBA, studiuesit e historianët përpiqen të kthejnë sytë në ngjarjet kryesore diplomatike që shenjuan dy vendet tona.