Historiania tregon rrjedhjen e arkivit pas luftës: Dokumentacion i cilësuar pa vlerë nisej në ish-Jugosllavi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 21:10

Historiania tregon rrjedhjen e arkivit pas luftës: Dokumentacion i cilësuar pa vlerë nisej në ish-Jugosllavi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 21:10

Historiania Nevila Nika ka treguar në studion e Debati me Alba Alishanin në A2 CNN se gjatë dhe pas luftës së dytë botërore ka pasur rrjedhje të dokumentacionit të Arkivës Shqiptare. Sipas saj ekzistojnë dëshmi që tregojnë se materiale të cilësuara të pavlera mbusheshin në portin e Vlorës dhe Durrësit dhe niseshin në ish-Jugosllavi për karton. Ajo shton se ky fakt është bërë problem edhe në vitin 1947.

Historiania tregon rrjedhjen e arkivit pas luftës: Dokumentacion i cilësuar pa vlerë nisej në ish-Jugosllavi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 21:10

Historiania Nevila Nika ka treguar në studion e Debati me Alba Alishanin në A2 CNN se gjatë dhe pas luftës së dytë botërore ka pasur rrjedhje të dokumentacionit të Arkivës Shqiptare. Sipas saj ekzistojnë dëshmi që tregojnë se materiale të cilësuara të pavlera mbusheshin në portin e Vlorës dhe Durrësit dhe niseshin në ish-Jugosllavi për karton. Ajo shton se ky fakt është bërë problem edhe në vitin 1947.