Historike: Forca e Sigurisë së Kosovës shndërrohet në Ushtri – A2

Historike: Forca e Sigurisë së Kosovës shndërrohet në Ushtri

Kosova nga sot bëhet me Ushtri. Kuvendi i Kosovës votoi projektligjin që shndërron Forcën e Sigurisë së Kosovës në një Forcë të Armatosur. Deputetet e Kuvendit të Kosovës, pozitë dhe opozitë u bënë bashkë duke votuar me 107 vota pro. Krerët e shtetit dhe ndërkombëtarët e kanë cilësuar këtë një ditë historike.

Shkarkoni aplikacionin e A2