Historiku i 9 kryeministrave të Kosovës

Nga çlirimi i vendit, më 2 prill 1999, e deri më sot, qeveria në Kosovë është drejtuar nga 9 kryeministra. Por, cilët janë ata dhe sa kohë kanë qëndruar në detyrë?