Holanda mbështet integrimin, kryeministri Rutte tregon në Tiranë pse ndryshoi mendje

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:52

Holanda mbështet integrimin, kryeministri Rutte tregon në Tiranë pse ndryshoi mendje

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:52

Dikur ishte një ndër vendet bllokuese të procesit të integrimit të Shqipërisë, por sot Holanda ka ndryshuar kurs tërësisht. Arsyet e kësaj qasje i tregoi vetë kryeministri Rutte gjatë vizitës zyrtare në Tiranë, ku dha dhe mbështetjen e vendit të tij.

Holanda mbështet integrimin, kryeministri Rutte tregon në Tiranë pse ndryshoi mendje

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:52

Dikur ishte një ndër vendet bllokuese të procesit të integrimit të Shqipërisë, por sot Holanda ka ndryshuar kurs tërësisht. Arsyet e kësaj qasje i tregoi vetë kryeministri Rutte gjatë vizitës zyrtare në Tiranë, ku dha dhe mbështetjen e vendit të tij.