Holandezët mbyllin vizitën: Dëshmuam vullnet për kryerjen e reformave

Vizita e dy deputetëve të Dhomes së Ulët të Parlamentit holandez, Hayke Vledman dhe Anne Mulder, pak kohë pasi Parlamenti votoi pro pezullimit të lëvizjes së lirë për shqiptarët, rriti interesin mbi qëndrimin që ata do te mbanim, pas takimit me aktorët e politikës dhe shoqërisë civile në vend.