Homazh për “bluzat e bardha”, në kohë pandemie ndryshojnë edhe heronjtë

Për dekada, fëmijët kanë ndjekur me ëndje gjestet madhështore të disa personazheve të ndryshme, njerëz fillimisht të zakonshëm, të shndërruar në heronj për të shpëtuar komunitetin e tyre, dhe në disa raste tërë botën, nga armiq të fuqishëm po aq sa djallëzorë. Spiderman, Batman, Superman, janë shembuj që kanë frymëzuar gjenerata të tëra, në revista dhe më pas në ekran. Por kohët, pothuajse papritur, kanë ndryshuar, dhe shumë prej atyre fëmijëve kanë zbuluar se heronjtë e tanishëm banojnë edhe në shtëpitë e tyre.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 108 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 88 të shëruar në 24 orët e fundit