Homazhet në Tiranë, lamtumira e fundit për komentatorin Kosta Grillo

Familja Grillo, bota e medias, por edhe njerëz të thjeshtë i dhanë lamtumirën e fundit Kosta Grillos. Për vite me radhë, në tribuna dhe në ekran për komentin e ndeshjes, trupi i tij i pajetë qëndroi për herë të fundit në një stadium futbolli.