Homazhet për Nishanin, Meta dhe Berisha nderojnë ish-presidentin. 2 qershori, zi kombëtare

Publikuar më: 1/6/2022, ora 17:37

Homazhet për Nishanin, Meta dhe Berisha nderojnë ish-presidentin. 2 qershori, zi kombëtare

Publikuar më: 1/6/2022, ora 17:37

Trupi i pajetë i ish-presidentit Bujar Nishani mbërriti mëngjesin e së mërkurës në institucionin që drejtoi për 5 vite.

Homazhet për Nishanin, Meta dhe Berisha nderojnë ish-presidentin. 2 qershori, zi kombëtare

Publikuar më: 1/6/2022, ora 17:37

Trupi i pajetë i ish-presidentit Bujar Nishani mbërriti mëngjesin e së mërkurës në institucionin që drejtoi për 5 vite.