Hoxha: Pas 11 dhjetorit Bashës do t’i japim mundësinë e krijimit të fraksioneve në PD

Publikuar më: 26/11/2021, ora 11:09

Hoxha: Pas 11 dhjetorit Bashës do t’i japim mundësinë e krijimit të fraksioneve në PD

Publikuar më: 26/11/2021, ora 11:09

Ish-anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike dhe mbështetës i Foltores së Sali Berishës, Indrit Hoxha është i bindur në mbajtjen e Kuvendit Kombëtar të 11 dhjetorit. Në studion e Ditari në A2 CNN ai deklaroi se është një plan i qartë pas 11 dhjetori që do të nisë me shkarkimin e Bashës dhe ngritjen e komisionit ad hoc që do të marrë drejtimin e partisë deri në zgjedhje.

Hoxha: Pas 11 dhjetorit Bashës do t’i japim mundësinë e krijimit të fraksioneve në PD

Publikuar më: 26/11/2021, ora 11:09

Ish-anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike dhe mbështetës i Foltores së Sali Berishës, Indrit Hoxha është i bindur në mbajtjen e Kuvendit Kombëtar të 11 dhjetorit. Në studion e Ditari në A2 CNN ai deklaroi se është një plan i qartë pas 11 dhjetori që do të nisë me shkarkimin e Bashës dhe ngritjen e komisionit ad hoc që do të marrë drejtimin e partisë deri në zgjedhje.