Hoxha: Të huajt nuk vijnë në Shqipëri për arsye të besimit, duhet të ndryshojmë imazhin

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:34

Hoxha: Të huajt nuk vijnë në Shqipëri për arsye të besimit, duhet të ndryshojmë imazhin

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:34

Sezoni turistik tashmë ka nisur dhe të gjithë shpresojnë në një sezon të mbarë, pas vitit të vështirë pandemik. Megjithatë, Ismail Hoxha, ekspert turizmi deklaroi në A2 Business që arsyeja kryesore pse të huajt nuk vijnë në Shqipëri është mungesa e sigurisë dhe besimit.

Hoxha: Të huajt nuk vijnë në Shqipëri për arsye të besimit, duhet të ndryshojmë imazhin

Përditësuar më: 7/7/2021, ora 22:34

Sezoni turistik tashmë ka nisur dhe të gjithë shpresojnë në një sezon të mbarë, pas vitit të vështirë pandemik. Megjithatë, Ismail Hoxha, ekspert turizmi deklaroi në A2 Business që arsyeja kryesore pse të huajt nuk vijnë në Shqipëri është mungesa e sigurisë dhe besimit.