Hoxha zbulon çfarë ndodhi në Këshillin Kombëtar: 10 persona tentuan të largohen, Kadillit deshën t’i ndërprisnin fjalën

Publikuar më: 17/5/2021, ora 09:13

Hoxha zbulon çfarë ndodhi në Këshillin Kombëtar: 10 persona tentuan të largohen, Kadillit deshën t’i ndërprisnin fjalën

Publikuar më: 17/5/2021, ora 09:13

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Indrit Hoxha, i cili është pjesë dhe e grupimit të ri “Për PD” që kërkon dorëheqjen e Lulzim Bashës, ishte i ftuar në Dita Jonë ku solli detaje nga mbledhja e një ditë më parë e strukturave të kësaj partie. Indrit Hoxha u shpreh se Lulzim Basha duhet të tregohet i sinqertë dhe t’u thotë demokratëve që i ka humbur zgjedhjet e 25 prillit.

Hoxha zbulon çfarë ndodhi në Këshillin Kombëtar: 10 persona tentuan të largohen, Kadillit deshën t’i ndërprisnin fjalën

Publikuar më: 17/5/2021, ora 09:13

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Indrit Hoxha, i cili është pjesë dhe e grupimit të ri “Për PD” që kërkon dorëheqjen e Lulzim Bashës, ishte i ftuar në Dita Jonë ku solli detaje nga mbledhja e një ditë më parë e strukturave të kësaj partie. Indrit Hoxha u shpreh se Lulzim Basha duhet të tregohet i sinqertë dhe t’u thotë demokratëve që i ka humbur zgjedhjet e 25 prillit.