Studentët në ngujim: Nuk tërhiqemi nga kërkesat – A2

Studentët në ngujim: Nuk tërhiqemi nga kërkesat

Nuk është një ditë e zakonshme për studnetët e Fakultetit të Drejtësisë. Ata kanë hyrë në ditën e katërt të ngujimit ndërsa thonë që do të vijojnë rezistencën. Ndërkohë, që ditë më parë kanë marrë garanci nga kreu i Fakultetit të Drejtësisë për zëvendësimin e orëve të mësimit dhe shtyrjen e sezonit të provimeve.