Erion Kaso, përmetari që po çmend italianët me akulloret

Publikuar më: 20/7/2022, ora 08:23

Erion Kaso, përmetari që po çmend italianët me akulloret

Publikuar më: 20/7/2022, ora 08:23

Akulloret janë kryefjala e stinës së nxehtë të verës. “Dita Jonë” bisedoi sot me Erion Kason, i cili jeton në Padova të Italisë dhe që ka fituar famë me shijet e veçanta të akulloreve. I riu shqiptar ka hapur një rrjet dyqanesh atje dhe ka mbi 30 shije akulloresh.

Erion Kaso, përmetari që po çmend italianët me akulloret

Publikuar më: 20/7/2022, ora 08:23

Akulloret janë kryefjala e stinës së nxehtë të verës. “Dita Jonë” bisedoi sot me Erion Kason, i cili jeton në Padova të Italisë dhe që ka fituar famë me shijet e veçanta të akulloreve. I riu shqiptar ka hapur një rrjet dyqanesh atje dhe ka mbi 30 shije akulloresh.