Humbja e Vetëvendosjes, Robelli: E pritshme dhe mësim i mirë, vota në politikë nuk është e mirëqenë

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 22:14

Humbja e Vetëvendosjes, Robelli: E pritshme dhe mësim i mirë, vota në politikë nuk është e mirëqenë

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 22:14

Vetëvendosja përjetoi një humbje të rëndësishme politike në zgjedhjet lokale të sapo përfunduara. Po për analistin Enver Robelli, kjo nuk përbën një befasi të madhe. Sipas tij, fitorja e bujshme e partisë së Albin Kurtit në zgjedhjet e përgjithshme i hapi sytë partive të tjera.

Humbja e Vetëvendosjes, Robelli: E pritshme dhe mësim i mirë, vota në politikë nuk është e mirëqenë

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 22:14

Vetëvendosja përjetoi një humbje të rëndësishme politike në zgjedhjet lokale të sapo përfunduara. Po për analistin Enver Robelli, kjo nuk përbën një befasi të madhe. Sipas tij, fitorja e bujshme e partisë së Albin Kurtit në zgjedhjet e përgjithshme i hapi sytë partive të tjera.