Humbja e Zaevit në zgjedhje, qytetarët: Faji i politikave të këqija, nuk mbajti premtimet

Publikuar më: 1/11/2021, ora 18:59

Humbja e Zaevit në zgjedhje, qytetarët: Faji i politikave të këqija, nuk mbajti premtimet

Publikuar më: 1/11/2021, ora 18:59

“Partia në pushtet humbi për shkak të politikave të këqija dhe premtimeve të pambajtura”. Kështu shprehen qytetarët në Maqedoninë e Veriut, që theksojnë se janë të pakënaqur me punën e qeverisë deri më tani.

Humbja e Zaevit në zgjedhje, qytetarët: Faji i politikave të këqija, nuk mbajti premtimet

Publikuar më: 1/11/2021, ora 18:59

“Partia në pushtet humbi për shkak të politikave të këqija dhe premtimeve të pambajtura”. Kështu shprehen qytetarët në Maqedoninë e Veriut, që theksojnë se janë të pakënaqur me punën e qeverisë deri më tani.