Humbja në zgjedhjet lokale, Kurti: Rezultat jo i kënaqshëm, faj i disa defekteve të brendshme

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:45

Humbja në zgjedhjet lokale, Kurti: Rezultat jo i kënaqshëm, faj i disa defekteve të brendshme

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:45

Në reagimin e tij të parë pas disfatës në zgjedhjet lokale në Kosovë, kryeministri dhe lideri I Vetëvendosjes, Albin Kurti e cilësoi si jo të kënaqshëm rezultatin. Kurti fajësoi ato që i quajti defekte të brendshme, por bashkimin e të gjithë të tjerëve kundër partisë së tij.

Humbja në zgjedhjet lokale, Kurti: Rezultat jo i kënaqshëm, faj i disa defekteve të brendshme

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:45

Në reagimin e tij të parë pas disfatës në zgjedhjet lokale në Kosovë, kryeministri dhe lideri I Vetëvendosjes, Albin Kurti e cilësoi si jo të kënaqshëm rezultatin. Kurti fajësoi ato që i quajti defekte të brendshme, por bashkimin e të gjithë të tjerëve kundër partisë së tij.