Humbje deri në 35 milionë euro, eksportuesit paralajmërojnë shkurtim të punonjësve dhe protesta

Publikuar më: 4/9/2023, ora 14:56

Humbje deri në 35 milionë euro, eksportuesit paralajmërojnë shkurtim të punonjësve dhe protesta

Publikuar më: 4/9/2023, ora 14:56

Përballë luhatjeve të vazhdueshme të monedhës europiane, pasojat qenë gati fatale për eksportuesit shqiptarë në 6 muajt e parë të vitit. Në një bilanc të parë të humbjeve në fillim të vitit, ku llogariten në vlerën e 7,7 milionë Euro, diferenca është thelluar gjithnjë e më tepër, duke arritur në qershor shifrën e 34,8 milionë Eurove.

Humbje deri në 35 milionë euro, eksportuesit paralajmërojnë shkurtim të punonjësve dhe protesta

Publikuar më: 4/9/2023, ora 14:56

Përballë luhatjeve të vazhdueshme të monedhës europiane, pasojat qenë gati fatale për eksportuesit shqiptarë në 6 muajt e parë të vitit. Në një bilanc të parë të humbjeve në fillim të vitit, ku llogariten në vlerën e 7,7 milionë Euro, diferenca është thelluar gjithnjë e më tepër, duke arritur në qershor shifrën e 34,8 milionë Eurove.