Humbjet në Arbitrazh, Meta: Vendi drejt humnerës, fshehjet të qëllimta. Çdokush do të mbajë përgjegjësi

Me tone alarmante presidenti Meta akuzoi qeverinë se po merr borxh, duke rrezikuar falimentimin ekonomik dhe financiar të shtetit, për të paguar për çështjet që Shqipëria ka humbur në arbitrazh ndërkombëtar. Meta e quajti këtë një veprimtari kriminale të organizuar që shkatërron, jo vetëm financat e shtetit, por edhe ato të çdo familjeje shqiptare.