“Humus për Tokën”, një shfaqje baleti plot hare si premierë e re në Teatrin e Operas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:58

“Humus për Tokën”, një shfaqje baleti plot hare si premierë e re në Teatrin e Operas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:58

Humus është premiera më e re që pritet të ngjitet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit. Julind Dervishi është koreografi i ri që përmes baletit i bën jehonë natyrës. Shfaqja vjen si produkt i Teatrit të Operas dhe Baletit nën projektin “Artistët e së Ardhmes”. “Humus” do të ngjitet në skenë vetëm dy mbrëmje, në datat 5 dhe 6 nëntor.

“Humus për Tokën”, një shfaqje baleti plot hare si premierë e re në Teatrin e Operas

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:58

Humus është premiera më e re që pritet të ngjitet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit. Julind Dervishi është koreografi i ri që përmes baletit i bën jehonë natyrës. Shfaqja vjen si produkt i Teatrit të Operas dhe Baletit nën projektin “Artistët e së Ardhmes”. “Humus” do të ngjitet në skenë vetëm dy mbrëmje, në datat 5 dhe 6 nëntor.