Hyseni: Po mos të kishte pasur përçarje, do kishim kryeministër shqiptar përtej 100 ditëve

Analisti Blerim Hyseni deshifron marrëveshjen e re për qeverisjen në Maqedoninë e Veriut, peshën e faktorit shqiptar dhe strukturën e mundshme të qeverisë.