I akuzuar për vrasje dhe objektiv i disa atentateve, kush është Elvis Gaçaj?

Elvis Gaçaj, personi i cili dyshohet nga Policia si i përfshirë në vrasjen e Santiago Malkos, nuk është emër i ri për Policinë dhe drejtësinë shqiptare. Ai dyshohet si i përfshirë në ngjarje të tjera kriminale, ndërsa disa herë ka qenë edhe vetë shënjestër e atentateve.