I argjendtë në Lojërat Mesdhetare, Qerimaj flet për tensionin me arbitrat

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:43

I argjendtë në Lojërat Mesdhetare, Qerimaj flet për tensionin me arbitrat

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:43

Peshëngritësi Erkand Qerimaj, ishte i ftuar në Dita Jonë pas medaljes së argjendë që fitoi në Lojërat Mesdhetare Oran 2022. Qerimaj tregoi disa detaje të garës së tij në këtë kompeticion dhe momentin e tensionit me arbitrat, të cilët për një moment i hoqën medaljen, duke e quajtur provën e tij si një faul.

I argjendtë në Lojërat Mesdhetare, Qerimaj flet për tensionin me arbitrat

Publikuar më: 11/7/2022, ora 08:43

Peshëngritësi Erkand Qerimaj, ishte i ftuar në Dita Jonë pas medaljes së argjendë që fitoi në Lojërat Mesdhetare Oran 2022. Qerimaj tregoi disa detaje të garës së tij në këtë kompeticion dhe momentin e tensionit me arbitrat, të cilët për një moment i hoqën medaljen, duke e quajtur provën e tij si një faul.