I dehuri ngjitet në skenë, ndërpret takimin e Berishës në Elbasan

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:56

I dehuri ngjitet në skenë, ndërpret takimin e Berishës në Elbasan

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:56

Ka nisur me një incident fushata e Sali Berishës për kreun e Partisë Demokratike në qytetin e Elbasanit. Ndërsa lideri historik i Partisë Demokratike po niste fjalimin e tij, një person i dehur është afruar për ta takuar, duke shkaktuar hilaritet madje rrëmbeu dhe të qeshurën e Berishës pas thirrjeve të tij antikomuniste.

I dehuri ngjitet në skenë, ndërpret takimin e Berishës në Elbasan

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:56

Ka nisur me një incident fushata e Sali Berishës për kreun e Partisë Demokratike në qytetin e Elbasanit. Ndërsa lideri historik i Partisë Demokratike po niste fjalimin e tij, një person i dehur është afruar për ta takuar, duke shkaktuar hilaritet madje rrëmbeu dhe të qeshurën e Berishës pas thirrjeve të tij antikomuniste.