I dënuar me 1 vit burg në vitin 1990 dhe me emër të ndryshuar gabimisht nga Gjendja Civile, zbardhet verifikimi i Prokurorisë për Tom Doshin

Publikuar më: 4/11/2021, ora 15:20

I dënuar me 1 vit burg në vitin 1990 dhe me emër të ndryshuar gabimisht nga Gjendja Civile, zbardhet verifikimi i Prokurorisë për Tom Doshin

Publikuar më: 4/11/2021, ora 15:20