I dobishëm rikthimi i “gardës së vjetër” në PD? Dervishi: Do ktheheshin në problem, të federohen në një moment të dytë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 21:22

I dobishëm rikthimi i “gardës së vjetër” në PD? Dervishi: Do ktheheshin në problem, të federohen në një moment të dytë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 21:22

Situata brenda Partisë Demokratike është delikate, diçka që po përçan vetë elektoratin blu. Por a mund të ndryshonte diçka me rikthimin e personazheve historikë si Astrit Patozi, Jozefina Topalli, Ridvan Bode dhe të tjerë që kanë dhënë kontribute ndër vite? Sipas Dervishit, ky ende nuk është momenti i duhur.

I dobishëm rikthimi i “gardës së vjetër” në PD? Dervishi: Do ktheheshin në problem, të federohen në një moment të dytë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 21:22

Situata brenda Partisë Demokratike është delikate, diçka që po përçan vetë elektoratin blu. Por a mund të ndryshonte diçka me rikthimin e personazheve historikë si Astrit Patozi, Jozefina Topalli, Ridvan Bode dhe të tjerë që kanë dhënë kontribute ndër vite? Sipas Dervishit, ky ende nuk është momenti i duhur.