I dogjën sërish makinën, vajza akuzon deputetin demokrat: Mund të përfundoj në kanal

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:21

I dogjën sërish makinën, vajza akuzon deputetin demokrat: Mund të përfundoj në kanal

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:21

Vajza, të cilës iu dogj për herë të dytë makina në derën e shtëpisë në Devoll kërkon ndihmën e policisë për ngjarjen dhe drejton gishtin për ata që mendon se janë përgjegjësit e zjarrvënies.

I dogjën sërish makinën, vajza akuzon deputetin demokrat: Mund të përfundoj në kanal

Publikuar më: 25/9/2022, ora 13:21

Vajza, të cilës iu dogj për herë të dytë makina në derën e shtëpisë në Devoll kërkon ndihmën e policisë për ngjarjen dhe drejton gishtin për ata që mendon se janë përgjegjësit e zjarrvënies.