I droguar në timon dhe me 190 km në orë, arrestohet 25 vjeçari

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:27

I droguar në timon dhe me 190 km në orë, arrestohet 25 vjeçari

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:27

Policia Rrugore e Tiranës ka vënë në pranga një 25 vjeçar i cili qarkullonte me shpejtësi në unazën e kryeqytetit, nën efektin e lëndëve narkotike. Shërbimet e policisë, në vijim të monitorimin me mjete inteligjente, konstatuan në unazën lindore të Tiranës, automjetin me drejtues shtetasin A. S., i cili qarkullonte me shpejtësi 190 km/orë.

I droguar në timon dhe me 190 km në orë, arrestohet 25 vjeçari

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:27

Policia Rrugore e Tiranës ka vënë në pranga një 25 vjeçar i cili qarkullonte me shpejtësi në unazën e kryeqytetit, nën efektin e lëndëve narkotike. Shërbimet e policisë, në vijim të monitorimin me mjete inteligjente, konstatuan në unazën lindore të Tiranës, automjetin me drejtues shtetasin A. S., i cili qarkullonte me shpejtësi 190 km/orë.